internet posao

NEOBUX

Jedan od najpoznatijih sajtova za posao na internetu je svakako NEOBUX. Da bi pročitali nesto više o njemu, kao i o načinu na koji možete da se registrujete kliknite na Više...

internet zarada

CLIXSENSE

sajt koji najduze postoji i siguran je u svakom pogledu te reči. Njegovo ime je CLIXSENSE. Pročitajte više o njemu tako što ćete kliknuti na dugme ispod.

dodatni posao srbija

PAIDVERTS

Vrlo značajan sajt jeste PAIDVERTS. Zasnovan je na istom principu kao NEOBUX a više o njemu možete pročitati ako kliknete na dugme ispod.

honorarni posao beograd

PAYZA

Najpoznatija internet banka koja bez problema radi trenutno i na balkanskom tržištu. Da bi pročitali više o njoj kao i o ostalim E-Bankama jednostavno kliknite na dugme ispod..

 

Sta su to Traffic exchanges stranice?

 

Bez obzira koliko je neka web stranica dobro dizajnirana i koliko su podaci koje donosi važni, vaš sajt vezan za vaš novi posao od kuće neće imati nikakvu posećenost ukoliko se ne reklamira (ukoliko ne ostvari promet).

Traffic exchanges programi (TEs) su osmišljeni s namerom da omoguće korisnicima stvaranje konstantnog prometa na stranicama koje reklamiraju. Ovaj je sistem veoma lak i jeftin (u većini slučaja besplatan) za korištenje i iako ponekad oduzima dosta vremena, donosi željene rezultate obzirom da donosi posetioce koji su već unapred zainteresovani za ono što reklamirana stranica nudi, u ovom slučaju vaš internet posao.
 
Važno je reći kako Traffic exchanges programi (TEs) ne donose samo ciljanu publiku (iako je ona u većini) već i one koji pogledaju stranicu samo iz znatiželje te se uz njihovo korištenje preporučuje korištenje i ostalih načina reklamiranja kako bi rezultati poslovanja (npr. regrutiranje refferala u PTC programe u kojima učestvujemo) zaista bili onakvi kakvi se očekuju i naš honorarni posao cvetao iz dana u dan.
 
Princip na kojemu rade TEs programi je veoma jednostavan:

 

Vi pogledate nečiju web stranicu i za uzvrat dobijate to da neko drugi pogleda vaš sajt vezan za vaš honorarni posao.

 

Kako bi korisnici zaista činili ono što program i predviđa, u svakom programu postoje mere protiv varanja. Uobičajeno je da nakon zadatog vremena od petnaestak sekundi, koje se morate zadržati na određenoj web stranici, izaberete sličicu ili broj koji su vam ponuđeni kako bi prešli na sledeću web stranicu i tako redom.
 
Nakon što besplatno otvorite račun i unesete vaše podatke, istog trena možete početi surfovati i sakupljati bodove.  Izaberete members area (korisničko područje), unesete username i password (korisničko ime i lozinku) i krenete u podešavanje vašeg računa.
Možete zanemariti većinu ponuđenih opcija (koje su uglavnom gubitak dragocenog vremena), ali nikako nemojte zaobići 1. Set up your website (your URL, website you want traffic to go to ili sl.) i 2. Activate your account (activate your website). U prvoj opciji upisujete adresu stranice koju želite reklamirati, a u drugoj potvrđujete da želite da se ta ista prikazuje ostalim korisnicima.
 
Gotovo u svim TEs programima postoje opcije unošenja reklame vašeg honorarnog posla u tekstualnom obliku (text ad) i u obliku bannera. U prvom slučaju unosite tekst koji želite da drugi korisnici vide i pridružujete mu URL (adresu) web stranice na koju će preusmeriti posetioca nakon što na njega klikne. U drugom slučaju, umesto teksta, unosite URL bannera i URL vaše web stranice.
Nakon što ste uneli sve potrebno što će vam omogućiti da povećate posećenost vaše web stranice, možete početi surfovati (obično klikom na opciju „Start surfing“ ili "Surf"). Otvoriće se novi prozor u čijoj će se sredini nalaziti nečija web stranica. Spomenutu stranicu morate obavezno pogledati petnaestak sekundi (to će vam vrieme biti prikazano negdje na ekranu) a ako želite možete se zadržati i duže. Pritom je važno da znate da ako želite tu stranicu sačuvati u favorite ili sl., najpre je morate otvoriti u posebnom prozoru što ćete dobiti ako jednostavno kliknete ne nju.
Većina TEs stranica pored toga što Vam dovodi nove posetioce na sajt vašeg honorarnog posla, plaća Vaš trud odvojen za surfovanje na njima. Obično su to nagrade za određeni broj pregledanih stranica ili povremeno pojavljivanje bonus stranica koje Vam mogu donijeti nagradu i do 10 dolara.
 
U nastavku ću sa vama podeliti dve stranice koje donose najbolje rezultate. Svakako, postoji još puno sličnih stranica, ali ovo su one sa kojima ja radim i u koje se nikada nećete razocarati. Možete se odmah registrovati na neku od njih ako kliknete na njihov banner(sliku) ili pročitati više o njima ako izaberete OVDE...
EasyHits4U - Možete pročitati više o ovom sajtu ako kliknete OVDE... honorarni posao za studente 

Traffic Swirl - Možete pročitati više o ovom sajtu ako kliknete OVDE...
internet posao bez ulaganja