internet zarada

NEOBUX

Jedan od najpoznatijih sajtova za posao na internetu je svakako NEOBUX. Da bi pročitali nesto više o njemu, kao i o načinu na koji možete da se registrujete kliknite na Više...

dodatni posao srbija

CLIXSENSE

sajt koji najduze postoji i siguran je u svakom pogledu te reči. Njegovo ime je CLIXSENSE. Pročitajte više o njemu tako što ćete kliknuti na dugme ispod.

honorarni posao za studente

PAIDVERTS

Vrlo značajan sajt jeste PAIDVERTS. Zasnovan je na istom principu kao NEOBUX a više o njemu možete pročitati ako kliknete na dugme ispod.

posao na internetu bez ulaganja

PAYZA

Najpoznatija internet banka koja bez problema radi trenutno i na balkanskom tržištu. Da bi pročitali više o njoj kao i o ostalim E-Bankama jednostavno kliknite na dugme ispod..

PaidVerts najbolja internet zarada

 

 

PAIDVERTS - LAKO I JEDNOSTAVNO 

internet zarada, internet psoao  

PaidVerts

 je nova stranica, na kojoj odličnu dnevnu zaradu možete ostvariti od vlastitih klikova.
U samom početku kada se registrujete, bez referala možete dnevno naklikati preko 0.30$ kao standardni član, a ako imate srece možete dobiti i reklame od 0.50$ ili čak par dolara. 
Zarada od referala nije naročito velika i iznosi 5% od njihovih klikova, ali zato možete zaraditi 10% od iznosa koji referal potroši na reklame. 
Vremenom, povećavanjem broja referala i količine BAP dobijaćete sve skuplje reklame pa ćete moći dnevno zarađivati oko 3,5 ili više dolara.
Upgrade je 0.05$ i potrebno je da sakupite 2500 BAP (Bonus poena) da bi mogli kupiti upgrade sa svog balansa, a time ćete biti u prilici da dnevno dobijate preko 30-40 reklama različitih vrednosti. Ovaj upgrade obavezno kupujte, a ako želite jos skuplje reklame, možete kupiti upgrade od 2.99$ ili 19.99$ (a tada dobijate skupe reklame svaki dan). Ovi upgrade traju po 7 dana, ali dobijete daleko više para nego što ste uložili.

honoraran posao za zene majke trudnice

Vrednosti reklama u dolarima


dodatni posao za vas
internet posao


PaidVerts stranicu je potrebno posetiti nekoliko puta u toku dana, pa ćete tako biti u prilici da izvucete maksimalan broj reklama, koje se pojavljuju tokom celog dana. Sve reklame su u trajanju od 30 sec, bez obzira na njihovu vrednost. 
Obavezno kupite Upgrade koji košta 0.05$, a uslov je da ste sakupili 2500 BAP. Upgrade kao i reklame možete da kupite sa svoga balansa. Kupovinom reklame za 1$ (Bulk Ads) dobijate 3100 BAP što Vam vredi 1.55$ (koje ćete dobiti nazad u reklamama te protivrednosti).

odeljku "Maximise Your Earnings:" možete da pratite šta Vam je potrebno da dobijate sve više i više BAP (zavisi od broja referala, njihovih klikova i njihovog trošenja) i tako sve do 2 000 000 BAP, i tako povecavate vašu zaradu, tj. dobijate reklame veće vrednosti.

 paidvert internet posao

PaidVerts je malo drugaciji od klasicnih ptc stranica na kojima samo trebate kliknuti na reklamu. 
Klikom na reklamu, otvoriće Vam se nova stranica sa poljima 1,2 i 3 u kojima će biti ispisan tekst.Potrebno je prekopirati tekst u prazna polja ispod i nakon toga upisati CAPTCHA kod prikazan na slici i stisnuti "Proceed to Advertiers Website" nakon čega će krenuti odbrojavanje.
Captcha kod je sigurnosna mera protiv korisnika koji koriste različite softwar-e za automatsko klikanje, i morate je ukucati da bi dokazali da ste (human) osoba koja zaista gleda reklamu.
Svakoga dana ćete uz reklame dobijati i 8 Bonus Reklama od 25BAP. Ove Bonus reklame je obavezno klikati jer standardne reklame koje dobijate, "troše" Vaše Bonus poene, te ih je potrebno obnavljati. Što imate više Bonus poena, pojavljivaće Vam se vrijednije i skuplje reklame. Kupovinom reklama takođe dobijate Bonus poene, a možete ih zaraditi i na igricama.

 paidvert honorarni posao

 

VAŽNO: Prilikom registracije ćete uneti datum rođenja. Unesite ispravan datum, ili neki koji ćete zapamtiti. To će Vam kasnije služiti kao PIN prilikom isplate novca sa stranice.

Nemojte se uopste dvoumiti, već odmah pravite nalog i počnite klikati, jer je ovo najbolja stranica koja se pojavila u PTC svetu u poslednje vreme, i ko zna do kada će trajati, ali dok traje , fantastično izgleda kada ste u prilici svaki dan da pravite isplate....

Registrovati se možete jednostavno klikom na baner ispod teksta.

Za sva ostala pitanja i nejasnoće slobodno me kontaktirajte.

internet zarada, internet psoao