internet posao

NEOBUX

Jedan od najpoznatijih sajtova za posao na internetu je svakako NEOBUX. Da bi pročitali nesto više o njemu, kao i o načinu na koji možete da se registrujete kliknite na Više...

dodatna zarada

CLIXSENSE

sajt koji najduze postoji i siguran je u svakom pogledu te reči. Njegovo ime je CLIXSENSE. Pročitajte više o njemu tako što ćete kliknuti na dugme ispod.

honorarni posao srbija

PAIDVERTS

Vrlo značajan sajt jeste PAIDVERTS. Zasnovan je na istom principu kao NEOBUX a više o njemu možete pročitati ako kliknete na dugme ispod.

internet posao beograd

PAYZA

Najpoznatija internet banka koja bez problema radi trenutno i na balkanskom tržištu. Da bi pročitali više o njoj kao i o ostalim E-Bankama jednostavno kliknite na dugme ispod..Payza – Bivsi AlertPay

Honorarni posao
Naziv Kompanije: “AlertPay, sada PAYZA” Posluje od 2004. god.
Industrija
: Internet Banka
Osnivac: Firoz i Ferhan Patel
Sediste Kompanije:
8255 Mountain Sights, Suite 100
Montreal, Quebec, Canada, H4P 2B5
____________________________________________

o AlertPay-u (sada PAYZA)

Trenutno Jedina Internet Banka koja uglavnom posluje sa vecinom MLM kompanija. Trenutno rade u vise od 190 Drzava, medju kojima se nalazi i NASA.

Mi mozemo da Prebacujemo nas Zaradjen Novac SA AlertPay racuna na NAS Devizni racun.
A Mozete i da UPLATITE novac na Vas AlertPay nalog preko Vase Internet Kartice koju povezete sa Vasim AlertPay nalogom. Ova Banka posluje Vec duzi niz godina, i u poslednje vreme je imala malo problema sa Visa i MasterCard karticama, ali su sada i taj problemcic Resiili.
Naravno Otvaranje ovog racuna je BESPLATNO, i Nemate neke MESECNE nadoknade za odrzavanje,
oni zaradjuju samo na TRANSAKCIJAMA novca sa Vaseg AlertPay racuna i Na NJEGA.
Uzimaju odredjeni procenat za ovakve transakcije, naravno kao i svaka druga banka…
Nakon sto zatrazite isplatu od AlertPay-a sa nekog od ovih honorarnih poslova, novac stize na Vas devizni racun nakon nekoliko dana… 
Uglavnom se ceka do nedelju dana.

DA BI OTVORILI RAČUN KOD NJIH I ZAPOCELI SVOJ HONORARNI POSAO KLIKNITE NA LINK ISPOD ILI NA BANER NA POČETKU STRANE

REGISTRACIJA !!!

 

 

NETELLER

Internet posao

Neteller je osnovan 1999 godine u Kanadi. 2004. godine je prebačen na britanska ostrva Isle of Man. To je malo ostrvce između Britanije i Irske koje pripada Velikoj Britaniji ali je samostalna kraljevina i tamo Britanski zakoni ne važe. Nešto kao Monte Karlo u Francuskoj. 95% prihoda  Netellera je od online gambling sajtova. 80% online gambling sajtova koristi Neteller za transver novca.

Registracija i verifikacija

Kao i kod drugih paymet procesora, stim što ima više sekjuriti pitanja i kodova koje treba setovati. (i dobro ih zapamtiti) Posle regisracije prvi login mora da bude iz zemlje gde ste naveli da živite. U suprotnom, account se automatski blokira, i nemoguće ga je odblokirati iz inostranstva. Takođe, support ticket nije dovoljan, potrebno je pozvati ih. Preporučujem voip12 koji je free. Ili Skype koji skida 2 centa za minut. Ovo nije neki trošak pošto insistiraju da vas oni pozovu na broj telefona koji ste ostavili prilikom regisracije. Zovu odmah posle par minuta, i insistiraju da odgovorite na sva ona secret pitanja koja ste setovali prilikom registracije. Posle ovoga account vam je odblokiran.

Verifikacija se sastoji u tome da im pošaljete neki dokument sa slikom. Srpska lična karta i vozačka dozvola prolaze bez problema.

Za ubacivnje para sa visa debitnih i kreditnih kartica postoji provizja od 1.75%. Bank trensfer je free. Sa gambling i gaming sajtova je takođe free.

Net+ MasterCard

Ono po čemu se Neteller izdvaja od konkurencije je upravo ova kartica. Dovoljno je samo da je zatražite, i za par nedelja vam stiže na kućnu adresu i ne košta ništa. Sav novac koji zaradite ovim honorarnim poslom vam stize na Neteller, itrošite ga direktno sa ovom karticnom. Nije potrebno slati ga na račun ili na kartice od raznih banaka uz skupe provizije i čekanje od nekoliko dana.

internet zarada Da bi se registrovali na neteller kliknite OVDE