Internet Posao

NEOBUX

Jedan od najpoznatijih sajtova za posao na internetu je svakako NEOBUX. Da bi pročitali nesto više o njemu, kao i o načinu na koji možete da se registrujete kliknite na Više...

Posao od kuce

CLIXSENSE

sajt koji najduze postoji i siguran je u svakom pogledu te reči. Njegovo ime je CLIXSENSE. Pročitajte više o njemu tako što ćete kliknuti na dugme ispod.

Honorarni posao

PAIDVERTS

Vrlo značajan sajt jeste PAIDVERTS. Zasnovan je na istom principu kao NEOBUX a više o njemu možete pročitati ako kliknete na dugme ispod.

Dodatna zarada

PAYZA

Najpoznatija internet banka koja bez problema radi trenutno i na balkanskom tržištu. Da bi pročitali više o njoj kao i o ostalim E-Bankama jednostavno kliknite na dugme ispod..Budite sam svoj gazda. Uz ovaj posao od kuce to je veoma lako

 

 

CLIXSENSE - HONORARNI POSAO

 

internet posao od vase kuce

ClixSense uvod

Clixsense je takodje jedan od najstarijih PTC sajtova. Spada u samu svetsku elitu. Pouzdano radi već duže od 6 godina. Isplate zaradjenog novca vrši dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom. Isplatu možete zatražiti kada sakupite 8 $ ako ste STANDARD korisnik ili 6 $ ako ste premium korisnik.
Postoje dve vrste članstva u ovom honorarnom poslu i to:

Standard (besplatno)

Premium (17$ godišnje)

honorarni posao za vas

ClixSense dokaz plaćanja

Dokaze plaćanja PTC sajta ClixSense možete videti na slikama ispod. Kliknite sliku da bi je uvećali. clixsense dokaz posao od kuce

ClixSense učlanjivanje

Da biste se besplatno učlanili na ClixSense kliknite na link:

CLIXSENSE

Ili na baner ispod:
honorarni posao od vase kuce

 

* Ni u kom slučaju ne pokušavajte da pravite više naloga sa istog računara ili iste internet konekcije, tj. da sami sebi budete referali.
ClixSense  je opremljen najmodernijom tehnikom i softverom za zaštitu od hakera tako da će vam nalog odmah biti ugašen a eventualno zaradjeni novac vam neće biti isplaćen. Na vaš nalog se možete ulogovati (ući) sa više različitih IP adresa i sa više različita računara pod uslovom da sa tih računara ili internet konekcija nije otvoren nalog na ClixSense.
Klikom na gore navedeni link ili baner doćićete na naslovnu stranicu ClixSensa-a. 

Honorarni posao od vase kuce

Popunite tražene podatke i pritisnite dugme SIGNUP NOW.
Za par sekundi na vaš e-mail, koji ste uneli u obrazac, stićiće pismo od clixsensa-a sa linkom za verifikaciju. Klikom na taj link verifikovali ste vaš nalog na ClixSense i sada ste na stranici za ulaz - Sign in.

posao od vase kuce

Upišite izabrani Username i Password. Na kraju pritisnite dugme LOGIN.

Kako zaraditi novac na ClixSense

Na ClixSense PTC sajtu novac možete zaraditi na više načina.

Razgledanjem reklama (kliktanjem)

  Kao standard korisniku, svakog dana biće vam ponudjena 1 fiksna reklama vrednosti 0,01 $ i 10 - 15 reklama u vrednosti od 0,0001 $ svaka. Tokom dana, možete ali ne morate, dobiti i reklame u vrednosti od 0,005$ i 0,02$. Svaku reklamu morate gledati odredjeno vreme:

  0,001$ - 3 sekunde

  0,005$ - 15 sekundi

  0,01$ - 30 sekundi

  0,02$ - 60 sekundi

  Kada reklamu odgledate na vaš račun će biti dodata vrednost reklame, ali morate pre toga kliknuti na sliku mačke od 5 ponudjenih sličica da bi reklama krenula.

  honorarni posao studenti

  Ako svoj račun nadogradite na PREMIUM (platite godišnju članarinu 17 $) dobijaćete dnevno 4 fiksne reklame vrednosti 0,01 $ i 10 - 15 reklama vrednosti 0,001 $, takodje uz mogućnost pojavljivanja reklama vrednosti 0,005 $ i 0,02 $. Kao premium dobićete i 1000 kredita za reklamiranje vašeg sajta.

Rešavanjem malih zadataka (Crowd flower tasks)

posao od kuce beograd

Rešavanjem malih zadataka možete zaraditi od 0,01 $ do 0,10 $ po rešenom zadatku. Ukoliko ne znate engleski ili neki drugi jezik na kom je zadatak ponudjen, tu vam je uvek Google Translate koji će vam pomoći da prevedete zadatak i vidite šta se od vas traži. Na ovaj način možete znatno obogatiti svoj račun.

Zarada od referala

Zarada od referala je najbitniji i najbolji način zarade na ClixSense.
Na ClixSense PTC sajtu možete imati samo direktne referale. Iznajmljivanje ili rent referals ne postoji. O načinu regrutovanja direktnih referala pročitajte u lekciji:

Regrutovanje referala

Kao standardni - besplatni korisnik od referala ćete imati 0,0002 $ - 0,004 $, u zavisnosti koju je reklamu odgledao.
Ako vaš direktni referal kupi kredit za reklamiranje svog sajta ili kupi ClixGrid link zaradićete 10 % od novca kojim je platio ali ne više od 1 $ po njegovoj uplati i ne više od 50 $ po referalu.
Kad god vaš referal kupi premium godišnju članarinu zaradićete 2 $.
Ako vaš referal reši neki od zadataka imaćete 5 % od njegove zarade.
Ako vaš referal kompletira neku od ponuda - offers datih na ClixSense (ankete, učlanjivanje na druge sajtove, download ili neka kupovina) takodje ćete zaraditi 5 % od njegove zarade.
Kao premium - nadogradjeni korisnik od referala ćete imati 0,0004 $ - 0,008 $, u zavisnosti koju je reklamu odgledao.
Kada vaš referal zaradi svoj prvi 1 $ vi ćete dobiti 0,50 $.
Ako vaš direktni referal kupi kredit za reklamiranje svog sajta ili kupi ClixGrid link zaradićete 10 % od novca kojim je platio ali ne više od 2 $ po njegovoj uplati i ne više od 100 $ po referalu.
Kad god vaš referal kupi premium godišnju članarinu zaradićete 2 $.
Kad god referal vašeg referala , i to na 8 nivoa po dubini, kupi premium godišnji članarinu zaradićete po 1 $.
Ako vaš referal reši neki od zadataka imaćete 10 % od njegove zarade.
Ako vaš referal kompletira neku od ponuda - offers datih na ClixSense (ankete, učlanjivanje na druge sajtove, download ili neka kupovina) takodje ćete zaraditi 10 % od njegove zarade za kompletiranu ponudu.

Zaradom - nagradom na ClixGrid

internet posao za studente

ClixGrid je mreža od 20 x 30 kvadratića ispod kojih se nalaze reklame sa eventualnim nagradama. Klikom na neki kvadratić otvoriće vam se novi prozor, kao i kad gledate normalnu reklamu. Po isteku 10 sekundi, ako ste standard, ili 5 sekundi, ako ste premium, možete dobiti 0,10 $ - 5 $ ili nagradnih 5 šansi.

posao od kuce za studenteposao za studentehonorarni posao za studentehonorarni posao novi sad

Kao standard korisnik dnevno imate 25 šansi, dok kao premium korisnik dnevno imate 50 šansi za pogadjanje.

Kompletiranjem ponuda (Offers)

vas novi posao na internetu

Svakog dana ClixSense nudi razne ponude (offers). One se sastoje od popunjavanja anketa, učlanjivanja na druge sajttove, downloadovanje programa i raznih sadržaja kao i kupovine raznih stvari ili gledanja video sadržaja. Od kompletirane ponude možete zaraditi od 0,01 $ do 50 $. Nemojte se zbuniti što kao nagradu navode CLIXCENTS jer je
1 clixcent = 0,01 $.

Kompletiranjem dnevne bonus liste

honorarni posao srbija

Ako odgledate odredjeni broj reklama, odigrate odredjeni broj ClixGrid, posetite forum, odradite nekoliko zadataka i / ili ponuda kao standard korisnik zaradićete još5 % svoje dnevne zarade. Kao premium korisnik zaradićete 12 % svoje dnevne zarade.

ClixSense procena zarade

Kao standard korisnik zarada samo od vaših klikova, a na osnovu toga da dnevno pregledate 1 reklamu od 0,01 $ i 15 reklama od 0,001 $, izgledaće ovako:

1 x 0,01$ + 15 x 0,001$ = 0,025$

Ako uradite i neki zadatak lako možete zaraditi 0,10 $ dnevno samo od sopstvenog rada.
Od referala koji je standardni korisnik zaradićete:

1 x 0,002$ + 15 x 0,0002$ = 0,005$

Ako regrutujete samo 10 svojih prijatelja zaradićete:

0,005$ x 10 = 0,05$

što uz vaše klikove iznosi 0,075 $ dnevno. Ako i vaši referali odrade neki zadatak, zajedno sa odradjenim vašim, kao standard korisnik možete izaći na 0,15 $ dnevno, što je suma od4,5 $ mesečno.

Kao premium korisnik zarada samo od vaših klikova, a na osnovu toga da dnevno pregledate 4 reklame od 0,01 $ i 15 reklama od 0,001 $, izgledaće ovako:

4 x 0,01$ + 15 x 0,001$ = 0,055$

Ako uradite i neki zadatak lako možete zaraditi 0,15 $ dnevno samo od sopstvenog rada.
Od referala koji je standardni korisnik zaradićete:

1 x 0,004$ + 15 x 0,0004$ = 0,01$

Ako regrutujete samo 10 svojih prijatelja zaradićete:

0,01$ x 10 = 0,10$

što uz vaše klikove iznosi 0,155 $ dnevno a mesečno 4,65 $ plus odradjeni zadaci i nagrade na ClixGrid.

Strategija zarade na ClixSense

Da bi na clixsense zaradjivali više novca a ne samo po koji cent morate napraviti strategiju a clixsense posmatrati kao svoju novu firmu koju morate reklamirati da bi privukli što veći broj novih radnika. Svojom reklamom i ponudom ih ubedite da ostanu kod vas u firmi i vredno rade.
Strategija zarade na clixsense zasniva se na regrutovanju što većeg broja referala, a strategiju regrutovanja referala možete naučiti u lekciji:

Regrutovanje Referala

Za početak, dok još pravite svoj sajt ili blog i dok još učite strategiju regrutovanja referala, klikćite redovno sve ponudjene reklame, uradite par zadataka dnevno i obavezno igrajte ClixGrid. Trudite se da što pre sakupite novac za premium članstvo, naravno i uz pomoć ostalih PTC sajtova na kojima klikćete, jer je na ClixSense premium članarina najjeftinija - 17 $.
Kada se nadogradite na premium, zarada će vam se trostruko uvećati, dobićete i 1000 besplatnih kredita za reklamiranje vašeg web sajta ili bloga koji ćete do tada već napraviti. Naravno, ako reklamirate ClixSense na ClixSensu, nemojte očekivati referale odatle jer su se oni već učlanili i gledaju vašu reklamu, ali vi na svom web sajtu imate još ponudjenih PTC sajtova i još načina zarade tako da referale možete dobiti za te druge PTC sajtove. Reklamirajte se uporno i ne odustajte jer je to IZVOR VAŠEG NOVCA.

Da biste se besplatno učlanili na ClixSense i poceli da se bavite ovim honorarnim poslom kliknite na link ispod:
CLIXSENSE

 

 

Ili na baner ispod:

 

internet posao beograd